Parijs op z'n best
Door: Tom
22 Maart 2005 | Frankrijk, Parijs
Tijd voor wat actie op onze oh zo geliefde site. Ik ben klaar voor weer wat mooie verhalen, ik moet toch wat te lezen hebben in mijn vrije uurtjes.
Hoe was de intro, nog mooie dingen gebeurt? ik heb al wat van Veersema gehoord en volgens mij was het weer een geslaagd weekje? Ooms jij vond er zeker geen reet aan he? kut vereninging.
Nick hoe was outdoor?? welke outlets loop je?
Ik heb nu een weekje vakantie achter de rug, Door was hier en we hebben echt een top week gehad super lekker weer, Veel gezien maar ook lekker eh.. ontspannen... Helaas, de week ging snel en nu is het werken weer begonnen.
Maar over 5 weken kom ik eindelijk weer richting Nederland 28 april is de terugkomdag en ik ben natuurlijk zo slim geweest om 1 mei pas terug te gaan. Dus de plannen voor koningendag/nacht kunnen worden gemaakt..
Ik hoor het wel weer,
Plons
24 Maart 2005 - 21:53
Ooms:
Tom gaat goed komen met het tetteren als je hier bent!! hoest met je rest met mij gaat het prima volgende week verhuizen dus dat is ook wel lekker! Jongens Plons
George -
24 Maart 2005 - 22:38
Piet:
Pramm -
25 Maart 2005 - 13:30
DRIbbel:
We moeten een stukje van 2 kantjes voor het jaarboek maken wie doet dat wanneer waarom voor wie -
25 Maart 2005 - 16:36
George:
Ja doen we, volgende week wel n keer dribbel komt goed! maken we meteen een lul verhaaltje voor op de site, iedereen die leuke ideeen heeft zet t ff neer op deze ENORM GEWELDIGE site van Heerenjaarclub Docus!
Plons!!!