even de site opruimen! - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van docus - WaarBenJij.nu even de site opruimen! - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van docus - WaarBenJij.nu

even de site opruimen!

Door: Piet

Blijf op de hoogte en volg

13 November 2005 | Nederland, Utrecht

heb een top weekje achter de rug gehad! had anderhalve week vakantie maar dat is overmorgen helaas weer afgelopen!
morgenochtend om half 10 hockeyen dus ik ga tukken! george en drib zeer nutteloze teksten
succes iedereen met de dingen waar die mee bezig is

Piet

• 13 November 2005 - 16:06

De Rijk:

ik ben ook benieuwd waarom?

• 13 November 2005 - 20:16

Chiquita:

zijn bananen krom

• 14 November 2005 - 06:45

Dribbel:

Wel ik vind jou aanvulling ook buiten gewoon nuttig. Maar voortaan zal ik op alle teksten die ook voor jou oogjes bestemd zijn schrijven to Piet

• 14 November 2005 - 09:30

George:

ik vind het echt leuk op deze site!
    AJAX onze club

• 14 November 2005 - 15:25

Joost To George:

George je bent een aardige vent maar je kan er gewoon niets aan doen dat je niet zo slim bent. Aai over je bol van Dribbeltje. AJAX is misschien jou club maar PSV en brabant zitten bij mij in het hart.

• 16 November 2005 - 11:34

Reporter:

DOCUS HOUD AUB OP MET BESTAAN

• 17 November 2005 - 11:04

Veersema:

Is natuurlijk niet helemaal waar wat ik zei...

• 17 November 2005 - 11:04

DRibbel:

Hier spreekt de gelukkigste man van de wereld. Ik heb mijn golf finaal in puin gereden. Een frontale crash met 85 km per uur maar leef zelf nog gelukkig.

• 17 November 2005 - 11:05

Veersema Aan Drib:

Sorry?

• 17 November 2005 - 11:06

Veersema Aan Drib:

Je moet daar ook links rijden, ouwe!

• 17 November 2005 - 11:17

Dribbel:

Zo als gezegd. Ongeluk gehad en niet zomaar 1. Die man van het bergingsbedrijf zei normaal gesproken plukken we daar wel 1 of 2 dooien uit. Dus ben erg blij, maar dat begrijp je pas als je fotos van mijn ex auto ziet. Kan ze er helaas niet op zetten omdat ik een te trage conectie heb maar jullie zien ze wel als ik thuis ben. Maar krijg waarschijnlijk ook een boete, maar ja dat zien we allemaal wel weer. Docus is tenminste nog met zijn 8te

• 17 November 2005 - 12:07

Tom:

Fuck dribbel, redelijk heftig. Hoe is het gebeurd, en zelf nog ergens last van, andere betrokkenen? En hoe gaat het met werken? of kom je nu naar huis?

• 17 November 2005 - 12:45

George:

ja heb je zelf helemaal niets? wat je zat ofzo?haha lul! spreek je snel dribbel, ga maar met het openbaar vervoer vanaf nu, is ook heel veilig!

• 17 November 2005 - 13:24

De Rijk:

Drib, brokkenpiloot, Neem jij nu maar gewoon een lada, dat kan niet te hard en is tenminste ook mooi veilig!!Blij dat je nog levende bent nog schrammetjes? of helemaal niets.. en neem aan dat er geen druppel whisky om de hoek is komen kijken?

• 17 November 2005 - 22:21

Piet:

jammer Drib. Het getal zeven is toch een geluksgetal dus 8 of 7 mssakt niet zoveel uit. we hebben het met de jaarclub vaak over wanneer jij jezelf dood rijdt maar dat dat zo snel zou zijn....chapeau

• 17 November 2005 - 22:22

Piet:

• 17 November 2005 - 22:23

Piet Aan Tom:

waar blijven de foto's van afgelopen avond met heel Docus?
    kusje Pietje

• 18 November 2005 - 11:15

DRibbel:

Nee heb zelf niks heb al weer nieuw transport. Maar ja jammer dan. Zal waarschijnlijk £1000 boete krijgen of zo maar ja. Nee kom nog niet naar huis maar ben wel erg geschrokken. Maar PSV en Brabant blijven in mijn honderd

• 19 November 2005 - 12:13

Ray:

Dribbel homo! Nu kunnen we niet meer met onze twee zilveren VW golfjes tegen elkaar racen (tegen elkaar trouwens niet te letterlijk nemen drib). Ben blij dat je nog leeft. groet Ray