Zoek de verschillen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van docus - WaarBenJij.nu Zoek de verschillen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van docus - WaarBenJij.nu

Zoek de verschillen

Door: Veersema

Blijf op de hoogte en volg

08 April 2006 | Nederland, Amsterdam

Het zit me toch niet lekker, die vergelijking met Gert (van Samson & Gert) en Jochem van Gelder.
Daarom, nieuw op docus.waarbenjij.nu, een nieuw item; "Zoek de verschillen!".

Jongens ik vond 't weer top. Graag heet ik jullie binnenkort welkom in Gasthuys de Boemelaer. Data zullen volgen.

Met een zeer vriendelijke plons op je voorhoofd.

Alaaf.

• 08 April 2006 - 12:06

JOCHEM!!

• 08 April 2006 - 19:57

Wie is nou wie???!

• 09 April 2006 - 14:23

De Rijk:

ik zie het ook niet.. HAHA

• 09 April 2006 - 15:17

Dribbel:

Jullie kijken allebei een beetje nichterig die camera in.

• 10 April 2006 - 07:17

George:

we hebben het hier overduidelijk over een drieling!

• 10 April 2006 - 08:13

Van die 3 lijtk de middelste overduidelijk de domste

• 10 April 2006 - 09:54

Veersema:

:) Leuk jongens, mijn dag kan niet meer stuk!

Plonsje.

• 12 April 2006 - 10:12

George ik haat je

• 12 April 2006 - 12:22

George:

Dribbel, je bent echt een heel erg vervelende vent!

• 12 April 2006 - 12:23

George:

Las net was mailtjes die wij vroeger heen en weer sturden, wat waren we toen aardig voor elkaar zeg!
    maar dat is nu over want dribbel verziekt het voor iedereen!
    Plons

• 12 April 2006 - 12:25

ray replay

• 13 April 2006 - 08:24

Dribbel:

Okay George ga jij maar lekker over vroeger denken. Vroeger toen was docus nog geen jaarclub

• 14 April 2006 - 19:25

Ray:

Jongens was leuk in de bar gister, bedankt.

Vandaag wezen golfen met mn huis, zwaar mooi!

Ben vandaag ook na sollicitatiegesprek aangenomen in Huis ter Duin, te Nerdwijk. Allround. Moet nu alleen zelf beslissen of ik t wel wil, want die haartjes moeten er wel een stukje af gvd

Fijn weekend gasten, Ciao

Ray

• 21 April 2006 - 20:46

OPROEP AAN RAY:

DAT BAANTJE AFZEGGEN!!! JE MAT NIET KORTER MAKEN!!!!!

Piet

• 22 April 2006 - 10:45

George:

hee piet, jij ook hier op de site. wanneer kom je weer drinken?
    Nick is toch echt geslaagd voor zn rijbewijs, wat een verrassing.
    ajeto

• 23 April 2006 - 08:01

De Rich And Famous:

Yooo nick heb je het gehaald? gefeliciteerd man.. en je bent niet op de linkerkant van de rijbaan gaan rijden? goed zo.. shampoo!

• 23 April 2006 - 08:26

Morgen mannen,

Ik hoorde eergisteren dat het zeilweekend voor mijn verjaardag tijdens de hovo is, misschien moeten we het zeil weekend verzetten als er meerdere mensen zijn die naar de HOVO gaat, ik wil zelf namelijk ook wel meedoen.

• 23 April 2006 - 11:14

Ray:

piet, hij gaat er toch af.. schaar erin. Daarna spring ik van de pier

• 24 April 2006 - 09:08

AJAX, jammer Ray... helemaal niets voor ROTTERDAM

• 24 April 2006 - 20:43

Veersema:

Sorry Ray, maar dat kan echt niet.

• 25 April 2006 - 09:15

Ray:

jelle als je het over dat bericht heb heb je helemaal gelijk.

• 25 April 2006 - 09:15

T:

• 25 April 2006 - 12:13

Veersema:

Daar had ik 't inderdaad over...

• 25 April 2006 - 12:52

Tom:

Mee eens Veersema, en dat van de praeses...
    Ander puntje, De borrel van fam. 1 woensdag 3 mei, misschien kunnen we daarvoor weer even gaan snacken met zn allen?

• 25 April 2006 - 19:31

Dribbel:

het weekend van 17 juni kan ik in ieder geval echt niet aangezien mijn pa dan 60 wordt!!xx

• 25 April 2006 - 19:32

De Rijk:

uhm dit bericht was dus voor dribbel..

• 26 April 2006 - 13:13

Dribbel:

Denk dat dat niet gaat lukken, dag erna eindrapport ICMb en MF inleveren, ben dus waarschijnlijk niet eens op de borrel.

• 26 April 2006 - 16:23

Piet:

Drib!? Het weekend van 11 juni is de HOVO, neem ik aan? gaat dan ons weekend niet meer door? moet ik wel even weten want de weken erna komt mij slecht uit, heb dan veel en zware belangrijke tentamens. als neimand naar de HOVO wil ben ik nog steeds heel erg voor het weekend van 11 juni
    11 juni, mooi weer, gezellig, iedereen kan, WK voetbal kijken, chillen!!!

maar zie maar. graag hoor ik van jullie of het weeknd nou doorgaat van 11 juni of niet, top!
    xx Piet

• 26 April 2006 - 22:38

Dribbel:

Is ook zo ga ook graag naar friesland maar gewoon even om te inventariseren,

• 27 April 2006 - 09:55

De Rijk:

hovo interesseert me geen ene fuck docus op één...

• 27 April 2006 - 15:45

Veersema:

Heren zijn jullie er morgen ook? Picasso? Ik hoorde dat er echt nog maar 100 kaarten zijn verkocht dus jullie moeten ook komen!
    Tot morgen!

• 27 April 2006 - 16:31

George:

zeilen en hovo is allebei lachen dus ik ga wel mee, maakt niet uit waar heen. maar wil wel ook nog graag zeilen als we naar hovo gaan!

Ajeto, ik ga MF maken!
    George

• 27 April 2006 - 20:31

Ray:

wil wel graag naar de hovo.. moet ik het snel weten, want dan ga ik even dingen regelen met de organisatie. Nick is sowieso al op de hovo. Kunnen we een team samenstellen en de hele dag ballen en drinken.

Al willen jullie niet, ook best, gaan we zeilen = net zo leuk.

Al neig ik wel iets meer naar de hovo hehe

Vanavond van god los

later, Preases

• 28 April 2006 - 14:41

Ray:

Kinderen,ikheb jullie gemaild... jelle op gmail.Kijk er even naar en reageer..later

• 01 Mei 2006 - 08:48

De Rijk:

Beste mensen ik ben er 3 mei op borrel familia 1 niet bij.. ik ga naar huis van de week.. heb mijn ouders al te lang niet gezien!!

• 01 Mei 2006 - 12:03

Tom:

Mag Neltje ook mee Chris?
    Ik ben er wel bij woensdag en morgen in de bar ook.

• 01 Mei 2006 - 18:02

zipp...it!!

• 03 Mei 2006 - 10:40

Dribbel:

Heb net kraaijenveld een email gestuurt dat hij het een en ander moet regelen voor vanavond, wat betreft zeilen en hovo, zeilen doen we sowieso maar we moeten misschien dus het weekend even verzetten.

Piet als jij ook eens een keer reageert

• 03 Mei 2006 - 12:36

Veersema:

Ray ik heb je mail niet ontvangen, iets verkeerd gegaan denk ik. Stuur me even sms met hoelaat we verwacht worden in de bar, aub.

Kusje.

• 03 Mei 2006 - 13:32

Ray:

Veersema, we gaan niet in die kelder drinken.. maar in de johns inn. Spreekje dan, kus ray

• 04 Mei 2006 - 16:15

Piet:

Ik ga niet mee naar HOVO maar dat zeilweekend zie ik wel zitten 11 juni..of een andere keer
    ben binnekort weer een keer in Scheveningen

• 04 Mei 2006 - 17:12

Dribbel:

Prima dan wil ik toch voorstellen om te gaan zeilen, dat zou dan alleen wel in het weekend van de 11e zijn