docus
Door: Piet
19 Januari 2005 | Nederland, Amsterdam
Ik heb vandaag weer hard gestudeerd. moet nog steeds twee dagen en heb er echt geen zin in. moeten wel even wat afspreken een keer.
volgende week gala heb ik echt zin in.
Batty ik regel wel even die kaartjes hoor, komt voor de bakker(figuurlijk nick)
19 Januari 2005 - 15:48
Docus..:
wat the fuck.. wie is die gozer.. get a motherfucking life of zo.. -
19 Januari 2005 - 18:57
Dribbel:
Hallo iedereen menm gehaald alleen mijn duits niet gehaald maar we zullen zien -
19 Januari 2005 - 19:24
Veersema:
mail mij dan ook ff dat nieuwe wachtwoord ofzo -
19 Januari 2005 - 19:31
Veersema:
Goed, dat was dan de hotelschool voor mijn deel.
Heb m\'n M&M en m\'n frans niet gehaald dus het is zo goed als over.
Ga morgen nog in gesprek met Smulders, kijken of er nog iets aan gedaan kan worden, maar ik vrees \'t ergste.
Fokin\' hoerenzooi.
Maargoed, hoogstwaarschijnlijk 6 uit de 8 Docusjes die het wel hebben gehaald. Is toch een mooi gemiddelde.
Dikke Plons,
jullie horen van me. -
19 Januari 2005 - 19:40
Dribbel:
kan die blote negerin ook van onze site af
wij zijn toch allen ubermenschen -
19 Januari 2005 - 22:58
Ooms:
hm...vanaf morgen 4 dagen feest dinken en skieen in lech en me daarvoor n dagje ziek melden of...vrijdag werken en me 4 dagen vervelend, wat zouden jullie doen...?jullie zijn geil! JELLE GVD!!!! spreek je snel jonge!komt allemaal goed, PLONS -
20 Januari 2005 - 04:53
Tom:
GVD, wat is het weer vroeg, wat zijn jullie een fluimers op stage, weekjes vakantie nemen, eerder weggaan.. dat moet ik ook ff regelen. kut Veersema dat het waarschijnlijk niet gelukt is.. maar je blijft toch gewoon nog een jaartje in Den Haag neem ik aan? af en toe een barretje pakken of een 1e semestertje?
fuck eigenlijk heb ik helemaal geen zin om te werken vandaag.
20 Januari 2005 - 06:40
De Rijk:
Kanker kut bestaat er ook een soort programmatje waarmee je, je eigen geheugen kan wissen... Word helemaal gek van mijn ex... pfffffffff...
nah ja.. vanavond weer een leuk avondje in groningen..
AI I TOOOOOOOO
20 Januari 2005 - 07:22
Nick To Tom:
hahah mooi jij moet nog aan al die kak beginnen. ik ben er zo klaar mee jongen kut spanjaarden.. ik trek ze zo slecht. ben ook bang dat er nog een keer klappen van vallen voordat ik weg ga. zou gewoon terecht zijn. een goeie poffer.. nou goed tom leg is uit in welke kinderardbeid oulet je werkt en hoeveel je de franse mensen al haat..
respect -
20 Januari 2005 - 11:27
Nick To Chris:
chris je moet gewoon een lijntje coke nemen. dan ben je van al je problemen af..
20 Januari 2005 - 11:27
Nick To Piet:
we hebben weer een lampje heir hor. gaat hij het passwoord veranderen om te vergeten te melden wat het passwoord is..
20 Januari 2005 - 11:29
Nick To Brabo Mensen:
ik heb net in mijn vrije tijd die ik hier te veel heb zitten denken of er nou een connectie lag tussen de mensen die het niet gehaald hebben. Alhoewel sommige mensen nog een tweede kans kunnen krijgen..maar ze hebbn het niet gehaald officieel.
de connectie tussen deze mensen bewijst mijn theorie.
BRABOS EN LIMBOS KUNNEN HELEMAAL NIKS...haha
respect -
20 Januari 2005 - 16:10
Veersema:
nick je moet echt je bek houden, leer godverdomme eerst maar eens fatsoenlijk nederlands dikke chinese teringlijer -
20 Januari 2005 - 16:46
Ray:
Chris, ik heb gister een boterham met pindakaas gegeten... -
20 Januari 2005 - 22:51
Ooms:
ik heb echt al heel lang geen pindakaas gegeten! Ik vind jullie nog steeds allemaal geil! moet als het goed is nog 7 dagen werken en ben er dan voorgoed van af, van die kut housekeeping kut zooi! jongens nogmaals jullie zijn geil!
PLONS -
21 Januari 2005 - 09:23
Nick To Ray:
ray wanneer ga je je mat eraf halen haha homo stage jongen. dan is het allemaal weg. alleemaal gespaard voor helemaal niks.. veel plezier bij de kapper -
21 Januari 2005 - 10:47
PASSWORD Blackjack:
ray ik heb gister ook een boterham met pindakaas gegeten
die teksten van GEorge malken me zorge, ik vind jullie giel , mis jullie
HOMO!!!
21 Januari 2005 - 11:00
Nick:
inderdaad jorge.. doe is normaal met al die texten he.. lijkt net alsof je niks anders heb dan docus.. ga die medewerkster in je hotel eens voldouwe..
21 Januari 2005 - 11:01
Nick To Piet:
piet is er 9 february een mooi feestje in de wo? ga nu waarschijnlijk de 6de terug...zou mooi zijn.
21 Januari 2005 - 20:30
Ooms:
niet piepen piet, ik heb echt weinig te melden de laatste tijd....beetje jammer maar goed! Plons -
21 Januari 2005 - 23:37
Pietje:
hou je bek sjors!werken met je donder!
Nick ik ben 8 feb op ski vakantie
Piet Aan George:
werken! -
23 Januari 2005 - 17:54
De Rijk:
mmm.. gezellig dat het hier zo druk is...