22, 23 & 24 JUNI?
Door: Jelle
22 Mei 2007 | Nederland, Haarlem
De bedoeling is een housewarming-21diner-Docus-on-tour, waarbij we weer even de banden flink aanhalen. Ik heb me vermaakt met het acteertalent van Dribbel en heb Tom en George heel even gesproken. Verder dan dat is volgens mij het laatste Docus evenementje waar we echt met z'n allen aan mee hebben gedaan George z'n 21 diner geweest. Klopt?
Daarom, wil ik graag van iedereen weten welke twee dagen van dit weekend (vrijdag 22, zaterdag 23 & zondag 24 juni) uitkomt, en iedereen beschikbaar is voor gezelligheden!
Daarnaast heb ik een aantal ideeen voor het programma. Ik wou de eerste avond gaan eten in Bruxelles in Haarlem, nog voor mijn 21e verjaardag. De tweede dag ontspannen in Zandvoort waarna we een cabaret/theater voorstelling pakken in Haarlem/Amsterdam.
Laat me weten of het uitkomt en of jullie je een beetje kunnen in het programma!
Alaaf.
22 Mei 2007 - 11:54
Tom:
Hier baal ik van Veersema..
Zit dat weekend met la Pipe in Rome, wat mij betreft wordt het een ander weekend, maar als het niet anders kan kan het niet anders
x -
24 Mei 2007 - 09:28
George:
Ik kan de 24e niet, Maar als tom nu al niet kan is het misschien wel zo leuk om te kijken naar een eventuele andere datum?!
Vind het wel echt een top plan
Ajeto
George -
24 Mei 2007 - 14:28
Weekend daarop? 29e, 30e & de 1e? -
26 Mei 2007 - 09:44
Tom:
Ik kan de 30ste niet broetjes zusjes dag van mn broer, maar vrijdag zou wel kunnen -
26 Mei 2007 - 09:44
26 Mei 2007 - 15:21
De Rijk:
geef de moed niet op jelle.. prachtig idee.. als ik moet helpen hoor ik het wel!! -
29 Mei 2007 - 12:50
Ray:
Ik werk dat weekend mogelijk op Zandvoort dus denk dat ik wel 1 en ander kan combineren
Goed idee i.i.g !
Lust -
30 Mei 2007 - 13:05
RAY:
wordt het een week verschoven? Die roddel doet de ronde -
30 Mei 2007 - 13:09
Veersema:
Klopt, we hebben het inmiddels over het weekend van vrijdag 29 en zaterdag 30 juni en zondag 1 juli... -
31 Mei 2007 - 13:41
Tom:
zullen we dan gewoon vrijdag op zaterdag afspreken? En wie is er nou allemaal bij? Ray, Chris, ik en de rest?? -
01 Juni 2007 - 13:51
Tom:
Is iedereen er bij het fam 1 feest? op 12 juni wordt mooi. Jelle, Piet? met dates bij Alex Luiten thuis dus er kan gezwommen worden. -
01 Juni 2007 - 20:51
De Rijk:
ik ben erbij!! -
06 Juni 2007 - 08:25
JElle EN PIET:
SIND SIE DABEI? -
06 Juni 2007 - 08:46
Veersema:
Sorry boys, dat is voor mij de drukste week van mijn hele Rookie periode. Wij zien elkaar in ieder geval snel in Haarlem!