Koud kut land
04 Maart 2005 - 13:45
stage das pas kut -
04 Maart 2005 - 20:02
Veersema Aan Rayman:
Ik zag je pa vandaag op teevee, 't gaat kennelijk niet zo goed met Laurus... -
05 Maart 2005 - 18:04
Tom:
16 April, eenmalig optreden van DJ Tiesto in Disneyland Parijs. Ik stel voor dat jullie allemaal komen. Hoe geniaal kijk op www.tiestoatdisney.com -
05 Maart 2005 - 20:27
Dribbel:
dan wil ik wel de garantie dat ik mini en catrien als trio mag hebben. -
05 Maart 2005 - 22:10
En wat dacht je van Pocahontas zo'n lekkere aziaat -
05 Maart 2005 - 22:46
En wat dacht je van Pocahontas zo'n lekkere aziaat -
06 Maart 2005 - 10:09
George:
Ik krijg het elfje uit peterpan en belle het beest! -
06 Maart 2005 - 18:01
Ray:
neem ik dat blonde wijf uit het kasteel -
07 Maart 2005 - 12:59
Dribbel:
Ik neem ze lekker allemaal. Dan gaan we daarna wel in de spacemountian of hoe dat apparaat ook heet. -
07 Maart 2005 - 12:59
Dribbel:
Volgende week jaarclub eten in mijn nieuwe kamert -
07 Maart 2005 - 16:44
George:
JAAAAH KLAAR!!!!!!!!! heerlijk mn stage verslagje is af! tiop shit, nu nog even zorgen dat ik morgen mn M&M haal en dan komt alles goed!!!!! super relaxed!
hoe is het met jullie allemaal jongens? lijkt me top dribbel ik ben erbij denk ik, hangt ervan af wanneer want wil ook nog ff lang bree!
JONGENS PLONS!!!!!
George -
08 Maart 2005 - 09:26
Koos Kansloos:
Vive la vacance!kut zooi! als t echt niks meer word met mij, word ik vuilnisman op curacao ofzo denk ik! -
08 Maart 2005 - 16:01
Tony Montana:
Curacao, daar is het grote geld te vinden, denk aan de yeyo, -
11 Maart 2005 - 16:00
George:
Ik heb een kamertje!!! In t'lagerhuys echt relaxed!!!! hoor weinig van jullie jongens! Chris hoest met jou? Tom alles lekker daar, komt je vriendinnetje al bijna naar parijs? Piet hoest nou? ray top mail lekker bezig! dribbel hoe staat het met je auto? jelle hoe ging het vanochtend? nick ga jij nou ook nog intro doen heb t vast gisteren ook gevraagd maar was te lam om t te onthouden!!
jongens PLONS!! heb alweer zin in een mooi Docus uitje ofzo!! mazzeltjes!
Ooms