Lustrum USC - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van docus - WaarBenJij.nu Lustrum USC - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van docus - WaarBenJij.nu

Lustrum USC

Door: Piet

Blijf op de hoogte en volg

30 Juni 2006 | Nederland, Utrecht

38ste Lustrum USC!

Volgende week begint het lustrum van het USC! 11 dagen feesten op een top locatie in Utrecht..

VRIENDJESDAG DINSDAG 11 JULI
Dinsdag 11 juli is VRIENDJESDAG! Dat is keihard peren (vanaf 15:00 tot sluit!!) overdag met mijn jaarclub (BlackJack) en alle vriendjes daarvan (jullie dus onder andere)..

Bij deze wil ik jullie vragen (ik bel jullie nog) om deze datum vrij te houden om keihard te gaan zuipen in Utrecht.
In de avond is Intercorporale 2 dus een groot feest met enorm veel geile loeders, veel punten pakken dus!!!
Wie kan dan sowieso?? laat even weten

Het wordt echt een top feest, je moet erbij zijn!

• 30 Juni 2006 - 12:32

De Rijk:

ik denk dat master C wel erbij is

• 30 Juni 2006 - 20:19

George:

Iedereen die gisteren bij de wissel was, Top! bedankt voor alle ingezonden stukken!
    SB 2006 II is top!

plons George

• 01 Juli 2006 - 10:25

Dribbel:

Natuurlijk wil ik iedereen ook bedanken. Vooral ook bedankt voor de leuke ingezonden stukjes. En inderdaad uiteindelijk is het zover er is een SB van der Minne.

• 02 Juli 2006 - 12:05

Bla bla bla.. gna gna

• 02 Juli 2006 - 12:25

Accepté!:

In een context waarin er een afkorting van het woord "eens" gebruikt dient te worden, is het gebruik van het woord "is" helaas foutief. Dit is namelijk een werkwoord en een ongeschikte afkorting van het woord "eens". Beter zou "geef es" of "geef 'ns" zijn.

Eigenlijk is "eens" helemaal ongeschikt om af te korten, maar uitzonderingen zijn uiteraard daargelaten.

Met zeer vriendelijke groet,

meneer Van Dale

• 02 Juli 2006 - 12:27

Meneer Van Dale:

De Rijk, doe niet zo kinderachtig en accepteer nou gewoon dit leermoment. En "Bla bla bla.. gna gna" vind ik niet echt een sterke comeback.

Vriendelijke groet.

• 02 Juli 2006 - 12:43

Veersema:

Ik ben erbij Piet! Ik zie je woensdag samen met Stein in Haarlem!

• 02 Juli 2006 - 13:54

De Rijkste:

comeback.. come nergens van terug joh!

• 02 Juli 2006 - 13:55

De Rijk:

maar meneer veersema is uw taalgebruik uitmuntend?

• 02 Juli 2006 - 14:04

Veersema:

Uitmuntend? Waarschijnlijk wel. Maar meneer Van Dale heeft wel z'n gelijk behaald dacht ik zo. Maakt niet uit hoor, niemand is perfect.
    Maar waarom zit je niet ontzettend met je ballen op het strand, in plaats van achter je computertje in dat zweethok van je?

• 02 Juli 2006 - 14:14

Veersema:

Maar overigens, waarom weerleg je het nu met een totaal irrelevante vraag?
    En je geeft wel degelijk een comeback, want je reageert op de ontstane situatie.
    Je had je ook neer kunnen leggen bij deze niet meer dan terechte correctie, middels het bedanken van meneer Van Dale. Dat had je bijzonder gesierd. Zonde.

• 02 Juli 2006 - 14:18

De Rijk:

HAHAHHAHAHA.... Veersema wat heb je... Meneer van Dale ben jij.. dus mmm.. tja tja tja.. uhhhhhhhh.. bla bla HUN HUN HUN.. HET GAAT NIET MEER>> ik heb er de kracht niet meer voor...... arg!!

• 02 Juli 2006 - 14:19

oh ja tweede vraag.. SCHOOL!!! argx2

• 02 Juli 2006 - 20:47

Wat Een Gelul, Piet Ik Ben Erbij:

groet ray

• 03 Juli 2006 - 00:24

Dribbel:

Bed\nkt voor je uitnodiging maar ben er helaas niet bij piet, ik moet SB staan en die lange volgens mij ook maar die kan waarschijnlijk wel vrij krijgen,

• 03 Juli 2006 - 10:07

Veersema:

Jongens, hoe zit het eigenlijk met dat invechtgebeuren bij de familiale? Klopt het dat dat dinsdagavond plaats gaat vinden?

• 03 Juli 2006 - 11:58

Dribbel:

Nee is nog niet bekend wanneer dat gaat gebeuren, maar niet meeer voor de zomervakantie waarschijnlijk.

Groeten

ZAAAAAAAAAAAAD PAAL 11VO
    RUKWIND!!! b'vo

• 10 Juli 2006 - 13:01

Veersema:

Piet, hoelaat moeten we morgen acte de precense geven?

• 10 Juli 2006 - 21:43

Piet:

He Boys, morge is de dag!!!

om 2 uur zijn jullie welkom in Utrecht, gaan we ergens peren en om 3 uur naar t lustrum terein en 's avonds lekker feesten!! jullie kunnen allemaal bij mij tukken
    xx
    Ik bel nog iedereen

• 12 Juli 2006 - 11:29

Piet:

Leuk dat je erbij was Jelle!!! Vond het echt een top dag en top avond. Thnx

Plons

• 12 Juli 2006 - 21:51

PRAYses:

Hey piet sorry nog, had tentamen.. uiteindelijk na een kwartier die zaal uitgelopen, want kwam erachter dat ik toch iets te weinig had gedaan... haha Morgen vacazione met vriendjes van thuis 10 dagen Kos.. Daarna midweek Zuid-Frankrijk en als klap op de vuurpijl een weekje naar Zuid-Spanje.. Ja ja je kunt het slechter treffen, je sais je sais.. tot het eind van de zomer jongetjes, dan zien we elkaar weer met onze bruin verbrande bekken.

iedereen een fijne vakantie. preases zijn is mooi

tom wk 1 of wk2 Barca?

Welterusten,

Ray

• 13 Juli 2006 - 14:44

Veersema:

Top feestje Piet, lag uiteindelijk pas om 08:30 in m'n nest. Heerlijk. Jammer dat we elkaar niet zoveel hebben gezien, we doen het snel opnieuw!

Plonsje.

• 20 Juli 2006 - 11:02

Chris:

vond het top motje.. bob leest kleine lettertjes te veel, george.. kan niet zuipen... ray verwende kutslet.. ga nog eens op vakantie.. nick.. 1 woord zegt genoeg.. piet.. moet wel veel neuken nu.. en ik.. ben een topgeilelekkeresexygozert

• 21 Juli 2006 - 14:55

Tom:

het is Gebeurd, mn haar is eraf (zie foto).

Loosdrecht was top! doen we vaker! Nu lekker een weekje Frankrijk pakken.

Plonge