Theo?
Door: Ooms
07 December 2004 | Nederland, Amsterdam
Ik heb net weer een heerlijke 5 minuten pasta achter de kiezen en dacht, ik ga even op die eend theo in...lijken deze eenden een beetje op theo?
Voor de rest hoor ik het wel weer, met de disputen is het weer druk, NOU ZAK DR LEKKER IN!!
de verwarming in mijn kamer is kapot en dat is niet prettig aangezien het in wenen vrij koud is en dat weer inhoudt dat het in mijn kamer ook koud is.
Vrijdag top wezen stappen in de Passage, een van de dikste clubs hier was top daarna zaterdag gebowld met collega's wat ben je een dikke lul als je dat op professioneel niveau doet zeg.
Zondag naar de Moulin Rouge geweest, ex bordeel, zonder strippers, maar wel weer gezellig! gisteren dus de hele dag in mn nest gelegen en genikst, vandaag ook vrij weinig, behalve wassen jaja moet hier zelf wassen das vrij schraal dat mn hotel dat niet voor me doet! heb ook cd's gekocht is top want die zijn hier op de een of andere manier volgens mij goedkopen dan in Nederland!
Laten jullie je neusjes af en toe nog zien in het barretje jongens?
Maar goed, wordt er nou nog een beetje geneukt of niet?
IK MIS JULLIE DOCUS!!!!
Hele dikke PLONS en tot later
George
07 December 2004 - 21:47
De Rijk:
hier heb ik maar één ding op te zeggen...
WORDT daar nog een beetje GENEUKT!!!
Ik krijg allemaal verhalen te horen van Gert dat jij behoorlijk los gaat... WHAT THA FUCK.. !!! ??? denk ik dan.. waarom weet ik van nixxx!!!! -
07 December 2004 - 22:59
Veersema Aan Ooms:
Lekker ouwe! Met jou? -
08 December 2004 - 14:43
Batty:
nou jorge.. als je zo graag in een dispuut wil moet je er maar zelf eentje beginnen..hahah.. nee hor batty you talenten worden nog wel een keer ontdenkt.. misschien komt er wel een ijshockey dispuut..
laters.. -
08 December 2004 - 15:31
De Vieze Man:
heb je stijve tepels nu je verwarming kapot is?? -
hmm even kijken of dit werkt.. -
hmm even kijken of dit werkt.. -
Piet:
ja werkt relax kan ik nu ook typen met jullie -
09 December 2004 - 09:48
Piet Aan Joost:
je had gebeld..? -
09 December 2004 - 13:10
Veersema:
prachtig medium, internet -
09 December 2004 - 15:25
De Rijk:
een paar mooie tieten op de site leek mij wel lekker!!
TIETEN BIER TIETEN BIER!!! -
09 December 2004 - 15:51
De Rijk.. That's My Name!! X To The Z:
He flebber guesten..
Ik kwam nog een hele vette foto tegen ik denk dat deze van één van jullie is maar ik plaats hem bij deze als nog..
"fly" -
09 December 2004 - 15:52
Brrrrr.... Het Is Koud!!:
"pretty fly for a white guy"