Er moet meer getetterd worden...
Door: Veersema
07 Februari 2005 | Nederland, 's-Gravenhage
Als alles goed is kunnen we dan met 6 man sterk weer even als vanouds in onze schitterende truien kak roepen en bier drinken.
Ik stel voor een hapje eten vooraf en vervolgens die heerlijke stinkende (en tevens verbouwde) bierkelder van ons induiken?
Dus:
Piet, neem die telefoon eens op
Nick, we gaan Kamphuis even testen
Ray, nog even voordat je op stage gaat
George, fijn dat je d'r weer bent
Joost, het is voor jou ook een tijdje geleden
Tom en Chris, we zullen zeker op jullie proosten!
Heren laat het even weten...
Met vriendelijke PLONS,
Veersema.
07 Februari 2005 - 16:10
Ooms:
BEN DR BIJ!!!!! -
07 Februari 2005 - 16:11
Nick:
goozas.. ben erbij.. verwacht iedereen ook deze donderdag./ -
07 Februari 2005 - 17:36
Ray:
Ben r bij.. homofiele tyfusbar, heel weinig zin. Maar goed tetteren met docus vink wel weer prachtig!
Dinsdag ram en ramvet lijkt me dus skitterend.
Ciao xx Ray -
Ree:
ok -
08 Februari 2005 - 18:49
De Rijk:
he jochies ik denk dat jullie mij niet zo heel veel op het internet zullen zien want ik moet hier echt vervelend veel moeite doen om een beetje fatsoenlijk te internetten.. en msn is oook geblokkeerd.. voor de rest is mijn haar eraf.. en heb ik een dikke lul.. -
08 Februari 2005 - 22:09
Ray:
dat ongewassen behaarde kleine gerimpelde witte dingetje zeker? HAHAHHAHAHAHA hou toch eens op gast. Zal me echt niet boeien. Misschien dat je op www.ikzoekeenpenvriendin-dieookonzekerisoverhet-formaatvanhaarpenis.com terecht kan of heel misschien zelfs www.pindakaas.nl..
Verder mag ik je best wel en gaan we er een hopelijk een heuse toptijd van maken WANT, ik mag jullie verblijden met het nieuws dat ik zeer binnenkort naar Cyprus zal vertrekken. Ik ga op stage ja.
Morgen ticket boeken en visum regelen.
ik hou jullie op de hoogte, xxx -
09 Februari 2005 - 05:01
Veersema:
Lekker voor je man... -
09 Februari 2005 - 11:36
Veersema:
Nick, leuk je gezien te hebben, je aansteker krijg je op een ludieke manier terug, dat begrijp je...
Plons. -
09 Februari 2005 - 12:04
George:
Ree mooi nieuws, wanneer ga je?
Heb gisteren met dribbel in t hotel getukt en we zijn afschuwelijk dronken geworden was top! verder ben ik over n paar dagen terug dus das ook top! tot later
George
PLONS -
10 Februari 2005 - 15:16
Ray:
geen idee wanneer ik ga ... hoogstwaarschijnlijk dinsdag.. beetje kut ivm barbezoek, maarja die vluch gaat maar 1 a 2 x in de week op t moment.. Ik hou jullie op de hoogte, ciao
xx -
10 Februari 2005 - 15:16
xx -
10 Februari 2005 - 15:17
sorry..
ps. ben nu op school -
10 Februari 2005 - 17:54
Tom:
Yoo gasten, heb eindelijk weer eens internet. bij deze, dinsdag 25 mei barretje tetteren in de bar, gvd wat duurt dat nog lang. vorige week personeelsfeestje gehad, dat was mooi iedereen knetterlam mn sous chef schijnt echt tot een uur of zes doorgetetterd te hebben, mooie gast, wij zijn met zn allen om een uurtje of een vertrokken naar de champs ellysees, sebas douma was er ook bij, die kwam wouter ophalen, dus je raad het al op een gegeven moment staan we in de grootste homo discotheek van parijs. in het begin ging het nog wel, maar op een gegeven moment trokken bijna al die nichten hun shirt uit, niet relaxed en toen er op een gegeven moment een kerel naar me toe kwam hadden we het echt gezien, maar goed rest van de avond was ontspannen, uurtje of zeven thuis knetterlam. maar goed, vin en wouter zijn nu naar huis dus ben nu echt helemaal alleen. nu is het wachten op de nieuwe stagaires die naar parijs komen, weet iemand misschien wie er hier naar toe gaan??
Verder alles ontspannen met iedereen?
Chris zit je nou in het Paphos Amathus beach hotel?? mooi hotel is dat, daar heb ik geslapen, keihard lopen nekken in de hotelkamer na een avondje stappen. hou de site een beetje up to date, nick af en toe wat uitslagen enzo.
gasten veel plezier in de bar en ik verwacht jullie gauw in Paris,
a bien tot
plons -
10 Februari 2005 - 20:26
Kak:
het is definitief; Jelle Veersema is exit...
HOERENZOOI -
11 Februari 2005 - 10:15
De Rijk:
wat krijgen we nu dan bob?? dit is een geintje hoop ik..
Jongens hier alles prima, makkelijk werk alleen die fucking cyprioten zijn moeilijk te verstaan,,
voor de rest komt ree hier ook nog naar toe.. dus gaat wel mooi worden denk ik...
Ben beetje aan het afvallen.. jaja jongens.. geen vette shit meer.. geen frikandelletjes met speciale saus.. dus dat is het wel weer.. mmm...
bob laat even weten of het nu echt definitief is.. of dat er nog een mogelijkheid is.. -
11 Februari 2005 - 10:49
De Rijk:
en nog een vraag.. GAAN WE NOG MET ZIJN ALLEN OP VAKANTIE...???En wie is bereid het te regelen?? -
12 Februari 2005 - 09:28
Dribbel:
Ben weer terug van vakantie en zal er dinsdag ij zijn bij wie kan ik blijven slapen. Want we gaan keihard tanken. Daarnaast is wenen echt een super vette stad. Jullie zijn allemaal homos