Tijd voor een nieuwe pagina - Reisverslag uit Scheveningen, Nederland van docus - WaarBenJij.nu Tijd voor een nieuwe pagina - Reisverslag uit Scheveningen, Nederland van docus - WaarBenJij.nu

Tijd voor een nieuwe pagina

Door: De Rijk

Blijf op de hoogte en volg

07 Mei 2006 | Nederland, Scheveningen

Beste docus,

Het is tijd om weer eens wat moois te doen met het clubie!!

Mijn voorstel, met piet's zijn goedkeuring?, Donderdag in week nul.. dus 18 mei.. met zijn alle in het stichtse stappen?? Er zullen met met vacance zijn.. maar ja..

zou het leuk vinden..

x x De Rijk

• 08 Mei 2006 - 06:24

Dribbel:

Ik ben dan inderdaad og in Schotland, kom op vrijdag ochtend weer terug.

• 08 Mei 2006 - 07:14

Tom:

Het is weer duidelijk wie de beste is!! eerst Feyenoord pakken en nu gewoon PSV te kakken zetten, ik heb genoten, Dribbel dat zijn 10 eetjes! massol

• 08 Mei 2006 - 21:12

Ray:

Ik ben in monaco dan.
    Wel wil ik weten of we op de hovo gaan drinken of voetballen en drinken? Team Docus + 4 borrelaars inschrijven? Team: Borrel Docus

Laterr

• 09 Mei 2006 - 09:28

Veersema:

Dribbel, heb nog een zonnebril voor je...

• 09 Mei 2006 - 12:50

PIET:

26 MEI IS ER EEN FEESTJE IN UTRECHT! FEESTJE GEORGANISEERD DOOR DOS IN DE MONZA (EEN SOORT ASTA), VEEL LEKKERE WIJVEN, ENTREE MAAR 5 EURO EN MET ZN ALLEN KAPOT GAAN!!!
    WIE KAN?? IK REGEL DE KAARTJES

PLONS

• 09 Mei 2006 - 13:12

De Rijk:

Lijkt me mooi piet.. ik ben wel van de party!!

• 10 Mei 2006 - 00:50

I:

ik ook

• 10 Mei 2006 - 00:51

Dat Was Ray:

!

• 10 Mei 2006 - 09:07

De Rijk:

ja tuurlijk ben jij erbij.. als iemand zegt... kapot gaan!! schijn jij op de een of andere manier altijd aangetrokken te zijn!! HAHA

• 10 Mei 2006 - 09:30

Piet:

Gezellig Ray en Rijk!
    George, Tom, Jelle, Nick en Joost ook van de party?

• 10 Mei 2006 - 09:53

De Rijk:

Kreeg net zomaar weer een klein lampje..
    Zou het misschien leuk zijn om ons op te geven voor een hockeytoernooi..?? fucking mooi onder het genot van een biertje en muziekje.. uh.. uh..

• 10 Mei 2006 - 10:14

George:

denk dat ik ook wel bij het feestje ben piet!

adjeu
    George

• 10 Mei 2006 - 10:30

Dribbel:

Ben er misschien weet het nog niet zeker, wanneer moet je het uiterlijk weten.

• 10 Mei 2006 - 10:34

Veersema:

26 Mei vier ik de heugelijke 95ste verjaardag van mijn oma. Ook drinken en kapot gaan, alleen dan met bejaarden. Sorry boys.
    En Dribbel ik heb nog steeds je megacoole bril!

Plonsje.

• 11 Mei 2006 - 02:49

Dribbel:

Ik ben er ook niet bij moet dan dingen voor bereiden voor het Sonnema Aspergeluner. Dan moet ik die vet coole zonnebril volgende week maar komen halen in haarlem.

• 11 Mei 2006 - 11:13

Raynaldinho:

Chris het geeft niet dat je niet kan voetballen, we gaan gewoon naar de hovo.

xx

• 11 Mei 2006 - 17:23

De Rijk:

lieve docus pietje belde net en wil graag hier naar toe komen.. en vraagt wie 26 mei monza? nick tom?

• 11 Mei 2006 - 18:10

Piet:

kan alleen woensdag niet!

• 13 Mei 2006 - 09:18

George:

jongens fijne vakantie ik ben donderdag weer in het land!
    Plons
    George

• 18 Mei 2006 - 13:22

Dribbel:

Hallo lieve jongetjes wat is het relaxedom ff vrij te zijn van die kut school maar ja volgende week weer lekker naar school hoe vergaat het niets doen iedereen.

Nederland wordt wereld kampioen

• 18 Mei 2006 - 14:47

Veersema:

Ben net terug van vakantie, 5 dagen Marrakech aangedaan. Ongelofelijk mooi land, verhalen en foto's volgen.

Alaaf.

• 22 Mei 2006 - 11:46

R. Bruijniks:

Ben net terug van vakantie, 6 dagen Monaco/Cannes/Juan Le Pins/Nice Italie aangedaan. Ongelofelijk decadent, verhalen en foto's volgen.

Later

• 22 Mei 2006 - 14:04

Nerd.

• 22 Mei 2006 - 14:09

Dribbel:

Das nie aardig veersema, ik heb met mezelf afgesproken dat ik dit blok aardiger ga doen tegen iedereen van Docus, in het bijzonder george.