Borrel woensdag de 5e
Door: Veersema
03 December 2007 | ,
Ondanks het feit dat iedereen waarschijnlijk onder de pannen is, (studie verplichtingen, sinterklaas, weet-ik-wat-allemaal) wil ik jullie toch nog van harte uitnodigen.
Woensdag ben ik jarig maar heb dan gewoon mijn gebruikelijke dispuutsborrel. Omdat ik hier ter gelegenheid van mijn 22e levensjaar een aantal biertjes over de bar zal gooien, is diegene die nog niets heeft staan voor die avond, van harte welkom. Het zal géén knallend harde zuipavond worden, ik heb net met Carpe Noctem de Bavo achter de rug, dus zijn de pieken een klein beetje op. Daarnaast moet ik de volgende dag ook gewoon hard aan de studie.
Dus, als je niets te doen hebt, neem die trein die er een half uurtje over doet en kom een biertje met me klinken. Je kan gewoon thuis tukken, want de laatste rechtstreekse trein naar Den Haag CS gaat iets over één (Piet, voor jou via A'dam iets over half twee).
Laat wat horen!
Plons.
03 December 2007 - 19:35
Piet:
He Jelle, heb die avond Suprise avond met familie!! Daarna naar een feest met broertjes dus helaas, alvast een topavond van mij
kus -
04 December 2007 - 11:45
Veersema:
Thanks Piet! Jammer dat je er niet kan zijn, niets aan te doen.
Verder heren? Of zijn we echt allemaal veel te druk? -
05 December 2007 - 12:40
VEERSEMA:
HEREN, KAN IK (OP PIET & CHRIS NA) OP IEMAND REKENEN OF NIET? LAAT EVEN WAT HOREN! -
05 December 2007 - 12:45
VEERSEMA:
OH, EN OP RAY NA... -
17 December 2007 - 11:35
zo George, ik was behoorlijk lam!!!! -
19 December 2007 - 11:17
George:
Yo piet,
ik kon jou in de woo niet meer vinden hoor.... stiekem eruit? -
28 December 2007 - 11:17
Piet:
Alvast een top O&N voor iedereen! Tot in het nieuwe jaar!!!
Groetjes Piet -
01 Januari 2008 - 21:45
Tom:
Jongens vanuit London een mooi nieuwjaar! Snel met zn allen het nieuwe jaar inzuipen x -
07 Januari 2008 - 10:54
Piet:
Ik denk dat dit wel de meest soepelste site is ter wereld! OOIT!! -
11 Januari 2008 - 12:42
Ray:
ik ben ervan overtuigd..
niet normaal
die foto's, de interactie.. GEWELDIG!!