27 Januari 2005 - 04:51
Tom:
GVD, is het bij jullie ook zo koud en vroeg? mooie dingen chris de tijd gaat hier snel voorbij zit hier alweer bijna een maand. De webmaster is goed bezig wie zijn alleen die lelijke jongens op die foto? Jelle, Dribbel al nieuws? ik moet gaan kutzooi nog twee daagjes dan weer weekend relaxed,
plonge -
De Rijk:
heej -
27 Januari 2005 - 16:01
Piet:
mooie dingen gister getapt in de woo, was om 8 uur thuis en knetter kaal. wel lachen. Tom hoest in paris?
nick gister is frank bij mijn huis langs geweest wel lachen. tom de mooie jongens op die foto zijn mijn huisgenoten
kusjes ik heb zo 21 diner love you en laterz
joost en jelle hoe is het gegaan met jullie NSBA?? -
27 Januari 2005 - 19:43
Nick:
nog 10 dagen.. hoe relaxed.. veel plezier aan alle mensen die nog door deze kak moeten gaan.. ja. de eerste 2 maanden gaan snel maar daarna..niet te doen.. lijkt wel het tempo waarop piet een biertje drinkt onze vieze knor..
en daarna over mijn gezicht heen kotsen he piet als je dan een keer dat pilsje drink haha..
goozass.. nicky is bijna in hetland rust dus nog maar even uit want daarna gaat het los.
piet.. heb je zin in ajax auxerre 16 feb? 35 euro kan geregeld worden maar dan zit je achter het goal.. laat maar weten.- -
28 Januari 2005 - 10:57
Veersema:
Sorry jongens, nog geen nieuws. Heb m'n bezwaarschrift ingeleverd, goede feedback gehad van Smulders en Bos. Hij ligt nu bij het CVB, dus het is out of my hands.
Ik laat 't jullie hoe dan ook weten...
Plons. -
28 Januari 2005 - 15:39
Nick:
respect veersema..
we hopen met je mee
JODEN 2-0!!! -
28 Januari 2005 - 17:20
Ooms:
veersema, ik hoop ook mee vanuit al die gore kut kamers in mn hotel hoop ik dat het goed komt! Plonsje -
29 Januari 2005 - 13:36
Ray:
Tering de tering, wat een avond gister. zo veel gezopen en gelachen, echt heel ziek. ik was uitgenodigt voor FF2,(fabulous friday, 2e editie) een soort dispuut zonder vereniging zeg maar. Allemaal mooie knapen uit Leiden en omgeving. SCHITTEREND! Breda geweest en daar hotel gepakt. 10 man, zullen we pot maken ?? is goed hoppa 2000 Euro. Helemaal op, dus we hebben de Bredase economie aardig gespekt dacht ik zo.
Vriend van mij (hans) loopt naar 2 agenten die een bon aan t uitschrijven waren: eh, hallo kunt u mij vertellen waar de dames van plezier zijn? .. politie: ga weg jongen.
hans: maar ik wil heel graag neuken
politie word gek en duwt m weg, NU T CENTRUM UIT GELIJK!!! Hans rent 200 meter weg. Doet zn broek,shirt en boxer uit.. loopt naakt over straat. Gaat met wijven praten terwijl die gewoon in zn blote pik daar een beetje kou stond te vatten hahahah SChitterend! heb gejankt echt. 1 van de vele mooie momenten gister. Was niet t ergste nog...
in ieder geval, docus is vandaag jarig geloof ik. 29 jan toch? Dus wanneer gaan we weer tetteren? Ik hoop snel.
Nick fijn je weer snel te zien. Sjors schiet ff op en tom en chris veel succes. Joost en Jelle uiteraard ook veel succes. Oh piet, wanneer gaan we een x drinken in utrecht. Ben geil dus regel even wat moois als je zin hebt.
Jongens, ik ben zo naar de klote, echt niet goed. ik ga lekker mn bed opzoeken.
Hoiiii -
29 Januari 2005 - 18:29
Nick To Ray:
ray mooie dinge..
wanneer ga jij dan op stage joh john de wolf..nog 11 dagen boys.. -
30 Januari 2005 - 16:54
Dd:
potverdriedubbeltjes.. ex sex is een feit -
30 Januari 2005 - 18:58
Nick To Dd:
nerd.... -
30 Januari 2005 - 20:45
Ooms:
NOG 2 DAGEN WERKEN EN OOMS IS KLAAR!!!!! -
31 Januari 2005 - 09:43
Ree To Nick:
Stage .. ach.. zijn al tijdje aan t kutten daar bij stagebureau. Dublin zijn ze voor me aan t kijken. Terwijl t mijn laatste keus was. Lukt dat niet, wil ik curacao (heb daar familie wonen mw. kromjong :) ahum ) en anders ga ik ook lekker naar Cyprus. daar hebben ze mensen nodig in hotel van chris. Ik zie t wel.. nu beetje xboxen, sporten en veel drinken.
Lange haartjes gaan r deze week af denk ik... dus wanneer kom je terug, pas ik daar mijn kappersafspraak op aan haha latteerrr -
31 Januari 2005 - 09:46
Ohja, Ray To Alle In Nederland Zijnde Gasten:
Morgen >> dinsdag. Feest Club More Amsterdam. Wie gaat r mee? 10 euro kaartje. Word wel mooi.. Woensdag feestje den haag ben ik r niet bij waarschijnlijk, want dan is er feest van corps amsterdam (nia-week). Maar lijkt me wel mooi ff met zn allen sappie te doen morgenavond in de More.
kusjes